Om Sidan

Tack för att du är inom.

Justfootballtips.com drivs helt ideelt av en kille som inte på något vis lever på spel. Det kommer förmodligen inte du heller lyckas med så håll det på en nivå där du bara gör det för att det är kul och tillför en liten extra spänning till matchen du ska följa.

Jag uppmanar ingen att följa mina spel, utan lämnar bara lite förslag på vad jag tror kan hända i matchen jag skriver om. Men det är såklart fantastiskt kul om jag lyckas hjälpa dig!

Jobb

Som jag nämnde så drivs sidan bara på en Hobbybasis, det vore såklart en dröm om den började generera lite inkomst. MEN jag jobbar 100% där jag i tillägg är ansvarig så mitt jobb kräver många timmar och kommer alltid komma i första hand. Därför kommer det perioder där sidan inte uppdateras lika ofta, jag måste helt enkelt prioritera annorlunda.

Reklam

Kommer du åt reklam så bli inte sur, tänk istället att du i bästa fall bidragit med några ören till sidan. Uppmanar ingen att trycka! 😉

888Bet

Detta är dock ingen reklam utan det stämmer helt och fullt att det är sidan som används. Den är väldigt bra uppbygd, erbjuder fina odds och erbjuder spel ingen annan har.Ta själv en titt:


Och till sist, stort TACK för att du följer sidan, sprid den gärna!